Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Lem Barstol m. sort læder

 Shin Azumi  La Palma
Enhedspris 5.770,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 11-15 ugers leveringstid

Info

Når det kommer til møbelkunst, kan man ikke undlade af nævne Shin Azumi's karismatiske LEM barstol. Kombinationen af et suverænt design, høj kvalitet har resulteret i en international klassiker - blandt andet har stolen været kåret som "product of the year" og findes rundt om i mange lufthavne og hoteller.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Når det kommer til møbelkunst, kan man ikke undlade af nævne Shin Azumi's karismatiske LEM barstol. 

Kombinationen af et suverænt design, høj kvalitet har resulteret i en international klassiker - blandt andet har stolen været kåret som "product of the year" og findes rundt om i mange lufthavne og hoteller. Den passer ligeså godt ind i det private hjem, enten til køkkenet eller entréen.

LEM barstolen produceres af italienske La Palma, og den er naturligvis højdejusterbar med gas-patron.


Mål:

Bredde: 37 cm
Dybde: 42 cm

Højde 66-79 cm 

Materiale:
Stel: Metal ramme med mat krom ben/fod.
Sæde i læder: Sort 

Shin Azumi tilfører sin egen visuelle fortolkning til funktionelle strukturer. Sammen med Fredericia har Azumi forenet japansk æstetik med traditionelle danske designprincipper.

Shin Azumi er en japansk designer, bosiddende i London, hvor han driver sin egen tegnestue a studio. Han arbejder hovedsageligt med produkt- møbel- og rumdesign.

”Observation er altid nøglen til udvikling. Jeg begynder med objektivt at betragte alle de fænomener, der har indflydelse på det, jeg arbejder med. Herefter gør jeg mig klart, hvilke væsentlige punkter jeg skal arbejde videre med for at udvikle projektet. Efter ideen så at sige er blevet ”destilleret”, er det endelige resultat ofte en simpel løsning,” siger Shin Azumi om sit arbejde.

Shin Azumis designer for Fredericia og hans designfilosofi stemmer helt overens med Fredericia’s kerneværdier: At der skal være balance mellem idé, æstetisk og funktionalitet i et godt design:
”Funktionalitet er nøglen til at give et design lang levetid. Jeg ser på fysisk funktionalitet så vel som effekten af psykologisk funktionalitet. Et design er komplet når det bliver brugt af mennesker. At sørge for tilfredsstillende, interaktiv kvalitet er den vigtigste opgave for mig som designer. Jeg forsøger altid at skabe maksimal effekt i en minimal løsning, ” siger Shin Azumi.

Shin Azumi’s design er sat i produktion og belønnet med priser over hele verden, og de er også blevet en del af den permanente samling på mange museer, som fx The Victoria & Albert Museum (UK), Stedelijk Museum (Holland), The Crafts Council (UK), Die Neue Sammlung (Tyskland), og Museum für Angewandte Kunst Frankfurt (Tyskland).

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik