Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VINTER UDSALG - SPAR MIN. 20% PÅ NÆSTEN ALT

(UDSALGET SLUTTER D. 29. JAN.)

Libri reol

 Swedese Swedese Møbler
Udsalg
7.450,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 9.316,00 kr. Spar 1.866,00 kr.
Vejl. salgspris 9.316,00 kr. Spar 1.866,00 kr.
Only %1 left

Info

Libri reolen er lavet af massiv ask eller eg. En enkel reol med et let udtryk, som står skråt lænet op ad væggen. Libri reolen kan sættes sammen med flere så de sammen danner en stor reol, eller ryg mod ryg for en anderledes reol.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Libri reolen er lavet af massiv ask eller eg. En enkel reol med et let udtryk, som står skråt lænet op ad væggen. Libri reolen kan sættes sammen med flere så de sammen danner en stor reol, eller ryg mod ryg for en anderledes reol. Brug den til bøger, nips eller en lille læselampe. velegnet til stuen eller på kontoret.

Mål: B 38 x H 227 x D 29,5 cm

Fem hylder.

Fås i massiv eg og i ask med sort eller hvid lasur maling.

Swedese er en klassisk svensk møbelproducentsom er stærkt forankret både på det offentlige og indenlandske område.

Swedese idealerne er de samme i dag som de har været i de sidste halvfjerds år. Det drejer sig om at skabe smukke møbler til fremtiden, som bygger på grundlaget for skandinaviske moderne traditioner, designet af fremadrettede designere, der deler de arkitektoniske tidløse idealer.

Swedese blev grundlagt i 1945 af de to brødre Yngve og Jerker Ekström og Bertil Sjöqvist, hvor Yngve stod i spidsen indtil sin død. Den nuværende ejer af svenskerne er Anna Johansson og Julio Patino. Hovedkvarteret ligger til Vaggeryd i Småland, Sverige, hvor en af fabrikkerne kan findes. Den anden fabrik ligger i Äng, en lille landsby udenfor Nässjö, Sverige.

Mange modernistiske arkitekter var universelle designere med ikke kun en klar forståelse af design af huse, men også indretningen, møblerne og nærmest også tøjet som ejerne bar.

Svedeses grundlægger, Yngve Ekström, var ingen undtagelse. Sammen med navne som Alvar Aalto, Bruno Mathsson, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm, var Yngve Ekström i centrum for en generation af designere, der lavede konceptet "Scandinavian Modern" over hele verden. Med et udpræget øje for design, designede han Svedeses møbler, og sammen med L + M Architects designede han også hovedkontorbygningen, logoet, katalogerne og personlige julekort inklusive deres egne digte. Og så videre.

Det mest kendte design af Yngve Ekstroms omfattende portefølje er Lamino lænestolen fra 1956, som stadig fremstilles og sælges over hele verden. I 1999 blev Lamino valgt til det tyvende århundredes bedste svenske møbeldesign af det svenske interiørblad Sköna Hem.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)