Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Lille Giraf 3211 - Kontorstol - Arne Jacobsen

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Fra 10.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 10.999,00 kr. Spar 0
Delbetaling
578 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 10.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 578 kr. Samlede kreditomk. 550 kr. Samlet tilbagebetaling 11.549 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Den Lille Giraf oser af Arne Jacobsen design og Fritz Hansen kvalitetspolstring, når det er bedst. Stolen forener æstetik med komfort. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Den smukke stol med den høje ryg fik oplagt navnet Giraf. Arne Jacobsen skabte den ikoniske stol i 1959 som en del af sit totaldesign for SAS Royal Hotellet i København, hvor stolen blev designet med restauranten for øje. Jacobsen legede med flere versioner af Giraffen, og stolen, og stolen som vi kender den i dag, er den Lille Giraf, kendetegnet med en lidt lavere ryg.

Den Lille Giraf er oplagt smuk og funktionel i hotel lobbyer, kantiner eller mødelokaler, men pynter ligeledes i hjemmet rundt om middagsbordet. Den Lille Giraf oser af Arne Jacobsen design og Fritz Hansen kvalitetspolstring, når det er bedst. Stolen forener æstetik med komfort. Ligesom mange andre af Fritz Hansens designs, så er Giraffen et godt eksempel på dansk 50'er design; tidsløshed, håndværk, når det er bedst og design, som har evnen til at skille sig ud samtidig med at kunne tilpasse sig omgivelserne.

Dimensioner:

Sædehøjde: 44,5 cm

Materialer:

Grace anilin læder i valnød - Naturlig og åndbar overflade med et behageligt touch.

Satinpoleret aluminium

Kontakt os for bestilling af andet betræk eller stelfarve.

Stellet fås i krom og sortlakeret stål. Betrækket fås i læder og tekstil.