Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af Louis Poulsen bordlamper.

Louis Poulsen laver smukke lamper, og deres sortiment af bordlamper er ingen undtagelse. Et hurtigt blik på deres udvalg vil bevidne at det oser af kvalitet. Poul Henningens værker har længe været et dansk klenodie og det giver genklang når man snakker om PH skærme. Vælg blandt størrelserne PH 2/1, PH 3/2, PH 3½-2½, PH 4/3 og PH 4½-3½.

Arne Jacobsen er en anden designer hvis navn mange vil nikke genkendende til, både i Danmark og i udlandet. Hans AJ bordlamper er et ikonisk værk og kan fås i flere farvevarianter.

Verner Panton har gjort et glimrende arbejde med sin Panthella serie. Den er yderst simpel på den sofistikerede facon, hvor den skiller sig ud fra mængden på trods af få linjer. Foruden disse navne kan også nævnes Vilhelm Lauritzen med hans VL38 serie, Nendo med deres NJP serie og Gamfratesi med deres YUH serie.

Bemærk at mange af lamperne fås i flere varianter, herunder farver, størrelser og materialer.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan også filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.