Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af Louis Poulsen gulvlamper.

Er du til PH væglamper, så tjek PH 4½-3½, PH 3½-2½ samt PH 80.

Vores sortiment består desuden af Arne Jacobsens AJ gulvlamper, som fås i et væld farvevarianter. Det er en lampe der gør sig godt uanset om det er en væglampe, bordlampe eller her som en gulvlampe. Vilhelm Lauritzen har også gjort stort indtryk med sin VL38-serie, som her i kategorien er diskret og meget elegant udført i lakeret stål og messing.

Nendo har med NJP konstrueret smukt og funktionelt design. NJP-serien demonstrerer præcision med sin trinløse og fleksible bevægelighed. Det er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe og blotter alle sine komponenter.

Panthella er en af Verner Pantons mest populære lamper. Den skabt i en organisk form og tilbydes i dag kun som gulvvariant i hvid. Panton designede denne med ønske om at foden og skærmen skulle fungere som en lysreflektor.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.