Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af Louis Poulsen pendler.

Louis Poulsen laver elegante lamper, og deres sortiment af pendler er ingen undtagelse. Det er gennemtænkt design og kvaliteten er der ikke gået på kompromis med.

Poul Henningsen har haft et livslangt samarbejde med LP og for mange er de synonymer. Udover hans legendariske PH 5 og PH 5 Mini med fem skærme, har hans 3-skærmssystem serie adskillige størrelser som følger: PH 2/1, PH 3/2, PH 3½-3, PH 4½-4 samt PH 4/3. Se også hans unikke PH 3/2 Akademi og PH 2/1 Stammekrone med hver 3 lyskilder samt hans Charlottenborg pendel PH 5-4½, der er lavet som et 4-skærmssystem tilbage i 1931. Derudover designede Poul Henningsen PH Snowball, også kendt som PH Kuglelamel i 1958 med 8 skærme.

Koglen, og kaldet Artichoke fås i flere størrelser og i forskellige materialer. Vælg f.eks. Glas, Børstet stål, Hvidlakeret stål eller Kobber

Pendlerne i LP's sortiment inkluderer følgende designere: Shoici Uchiyama med Enigma, Clare von Zweigbergk med Cirque, Vilhelm Lauritzen med hans VL45 også kaldet Radiopendel, Louise Campell med Collage og LC Shutters, Anu Moser med Moser, Louis Poulsen med deres egen Toldbod-serie med inspiration fra PH ellipsens reflektor samt Doo-Wop i samarbejde med Søværnets Bygningsdistrikt og sidst men ikke mindst Mads Odgård og hans Above pendel.

Bemærk at mange af lamperne fås i flere varianter, herunder farver, størrelser og materialer.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan også filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.