Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Portable lamper

Retur til louis poulsen
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her kan du udforske vores udvalg af portable lamper fra Louis Poulsen. 

Oplev den bekvemmelighed der er ved at kunne flytte rundt på din rumbelysning uden at tage højde for at besvælige ledninger der kræver adgang til strømstik. De ledningsfrie alternativer bringer alsidighed til din indretning og giver dig dermed friheden til at placere og bruge dem overalt, både indendørs og udendørs. Med en trådløs lampe, har du dermed uendelige mange muligheder for at skabe behagelig stemning med lys i alle boligens afkroge. 

Transportable lamper kan anvendes til mange forskellige behov som ikke med samme lethed kan lade sig gøre med traditionelle ledningslamper. Transportable lamper er skræddersyet til at imødekomme behov uanset om det er til hjemmet, havefesten, aftenhygge på terassen, campingturen eller udendørsaktiviteter. Med et bredt udvalg af designs, størrelser og variantion af lysstyrker tilbyder de en praktisk og indretningsvenlig løsning.

Nyd fordelene ved den miljøvenlige og økonomiske genopladelige LED-teknologi, der giver dig langvarig belysning med minimalt energiforbrug. Med blot et simpelt opladningskabel kan du nemt genoplade dine lamper, så de altid er klar til brug.

Uanset om du ønsker at skabe stemning eller at tilføje lidt ekstra praktisk belysning, er vores trådløse batteridrevne lamper den ideelle løsning. Oplev den frihed og fleksibilitet, de bringer til dit hjem i dag