Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Udendørs lamper

Retur til louis poulsen
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af udendørs lamper fra Louis Poulsen.

Størstedelen af Louis Poulsens sortiment drejer sig om indendørsbelysningen, men flere varianter fås også som udendørsmodeller så facaden kan blive smukt dekoreret. F.eks. Arne Jacobsens AJ lampe, Poul Henningsens PH 3-2½ Pullert, PH 3-2½ samt PH Kobber. 

Toldbod fra 2006 er også af finde som udendørslampe og kan anvendes på hver side af hoveddøren eller som lys rundt om hele huset.

Bemærk at Louis Poulsen har mange muligheder i denne kategori. Vi anbefaler derfor at du besøger en af vores butikker til en snak om hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan også filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.