Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af Louis Poulsen væglamper.

Louis Poulsen og Poul Henningsen havde et livslangt samarbejde, hvor struktur, skygger, blænding og farvegengivelse holdt op imod menneskets behov for lys, udgjorde deres grundlag for innovation og design. I eftertiden uden PH, har Louis Poulsen fortsat den samme belysningsfilosofi og praktiseres gennem nye designsamarbejder. Er du til PH væglamper, så tjek PH 2/1 og PH 3/2. To elegante konstruktioner der bærer de velkendte skærme med ynde. Derudover lavede han også P-hat, der kaster lyset ind mod væggen og afgiver et blødt lys.

Vores sortiment består af Arne Jacobsens AJ væglamper, som fås i mange farvevarianter og er et mesterværk, der vækker anerkendelse hos designelskere. Han lavede desuden AJ Eklipta. Vilhelm Lauritzen har også sat sit aftryk i lampeverdenen med sin VL38-serie, som her i kategorien er diskret og meget elegant udført i lakeret stål og messing.

Nendo og Gamfratesi har med henholdsvis NJP og YUH væglamperne vist at de kan konstruere smukt og funktionelt design i flot samhørighed. NJP-serien demonstrerer utrolig præcision med sin trinløse bevægelighed. Det er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe og blotter alle sine komponenter. YUH er designet med skærmen i centrum. Selve stellet gøres her passivt, mens skærmen får lov at bevæge sig op og ned og i alle retninger.

Christian Flindt har i 2018 introduceret sin Flindt væglampe, der både egner sig til installation ude og inde. Den er elegant og forholdsvis distret i sin fremtoning, på den måde at den ikke rager ud i rummet. Den er særlig velegnet som sti- eller facadebelysning.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan også filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.