Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

MH212 Sofa 3-pers. - Solid læder/sort

 Mogens Hansen Mogens Hansen
Enhedspris 37.673,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 4-5 ugers leveringstid
Bestillingsvare
25/MH212/VIKINGSORT

Info

MH212 sofaen blev designet i 2001 med det mål at skabe en let og moderne kasseformet sofa både til erhverv og privat brug. Sofaen har et enkelt og rent udtryk med sine enkle lige linjer der bliver understøttet af den sorte elegante læder samt de firkantede ben der fortsætter de lige linjer ned til gulvet. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

MH212 sofaen blev designet i 2001 med det mål at skabe en let og moderne kasseformet sofa både til erhverv og privat brug.

Sofaen har et enkelt og rent udtryk med sine enkle lige linjer der bliver understøttet af den sorte elegante læder samt de firkantede ben der fortsætter de lige linjer ned til gulvet. 

Et blødere udtryk kan blive tilført sofaen ved brug af træben, som vist på billedet, eller det rene og skarpe udtryk kan blive understøttet ved brug af ben i børstet stål. 

Mål: L: 210cm, H: 80cm, D: 79cm, Sh: 42cm

Materiale: Sort viking læder - gr. 1, firkantede ben i eg (fås også i bøg eller kirsebær med forskellige muligheder for behandling, eller i børstet stål. Kontakt venligst en af vores to forretninger for mere info herom).