Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Fritstående biopejse

Retur til biopejse
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Velkommen til siden med fritstående biopejse

Her finder du biopejse fra producenter som Decoflame, Vauni, Safretti og Cocoon Fires Europe. Blandt vores modeller finder du Globe, Divider, Cocoon, Ellipse, World, Chicago, Austin, Dubai, Monaco, Nice, Sydney, Curva og Cubico.

Vauni fører en af de populære modeller i form af Globe. Markus Grip er designeren, og den er udført i et design der nemt forbindes producenten. Den globeformede pejs udtrykker et dynamisk og banebrydende design med den særprægede og karakteristiske runde profil udført i letvægtsaluminium.

En anden bemærkelsesværdig biopejs er Cocoon fra Cocoon Fires Europe der er fremstillet af rustfrit stål. Den er designet i en oval form med en stor åbning på bredsiden, der skaber et smukt indblik til de dansende flammer.

Fordelene ved at fyre op med bioethanol er flere. Det kræver ingen skorsten for at man kan installere i hjemmet. Den er nem at opsætte og tage i brug. Giver i omegnen af 2-4 kW varme, og udskiller hverken aske eller sod. Der er desuden ikke nogle nævneværdig vedligeholdelse, da der ikke er dele der skal udskiftes løbende. Bare påfyld bioethanol når kammeret er tømt. Den udskiller kun minimale mængder vand og kullite - der udledes ingen farlige partikler.

Kontakt venligst Casper Friis for yderligere information og evt. demonstration. Tlf: 21609463