Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Indbyggede biopejse

Retur til biopejse
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Velkommen til siden med indbyggede biopejse

Her finder du pejseproducenter som Decoflame, Ignora, Safretti og Horus - Fire for design living. Blandt vores modeller finder du bl.a. Montreal, Orlando, Paris, Denver, Cubico, Mono-side, Bi-side, Nemo, Adamas, Carbo, Nice build in.

Ved at benytte sig af en biopejs til at fyre op for hyggen er mange. Det kræver ikke etablering af af skorsten eller særlig udluftning. Der skal ikke tjekkes efter for tryk eller utætheder i boligen, og du slipper for at være tilknyttet en skorstensfejer.

Det giver ret stor frihed når det så kommer til placeringen af biopejsen. Der skal ikke monteres aftræk eller ventilation og det er derfor blot et spørgsmål om der er plads til pejsen. Er væggen udført i brændbare materialer såsom træ kan det selvfølgelig ikke lade sig gøre at integrere nogen pejseindsats.

Når først den er sat op, er den nem at tage i brug og vedligeholdelsen er nærmest ikke ekstisterende. Bare påfyld bioethanol når beholderen er tom.

En indbygningsbiopejs giver i omegnen af 2.5 - 6.5 kW varme, og udvikler ingen røg, sod, farlige partikler eller aske mens hygger spreder sig.

Kontakt venligst Casper Friis for yderligere information og evt. demonstration. Tlf: 21609463