Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Tilbehør til biopejse

Retur til biopejse
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Velkommen til siden med tilbehør til biopejse

En biopejs kræver bioethanol for at skabe de behagelige flammer i brændkammeret. Du kan købe din bioethanol her på siden eller i vores forretning i Søborg.

Man skal som miniumum købe én kasse - som vi på siden kalder for Small. Herefter hedder det Medium for to kasser, Large for tre kasser, XL for fire osv. Du kan endda vælge at købe 54 kasser, som leveres på en palle.

Optændingsvæsken er biodynamisk og er et miljøvenligt produkt lavet af majs, korn og kartofler. Væsken er spritbaseret, og destilliseret i flere omgange for at opnå den renhed der skal til for at anvende den indendørs. Oftest består væsken af 80-95% alcohol, og fås i en klar farve.

Forbruget af bioethanol er forskelligt og afhænger i høj grad af størrelsen på flammen. Generelt kan man sog sige at de fleste biopejse vil forbruge mellem 0.3-0.5 liter i timen ved højeste effekt.

Ved normalt brug anslår vi driftsomkostningerne til at være omkring 10 kr. i timen i en gennemsnitlig biopejs.

Bioethanol er en brandfarlig væske, hvor du som bruger bærer ansvaret for at sikre rigtig opbevaring og anvendelse. Spilder du er det vigtigt at du tørrer op, og vi anbefaler at du ikke opbevarer for store mængder bioethanol. Et godt råd er at have op til 12 liter i huset, og resten i et skur eller tilsvarende.

Kontakt venligst Casper Friis for yderligere information og evt. demonstration. Tlf: 21609463