Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Væghængte biopejse

Retur til biopejse
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Væghængte biopejse

Velkommen til siden med væghængte biopejse

Her finder du væghængte biopejse fra producenter som Decoflame, Ignora, Vauni, Safretti og Cocoon Fires Europe. Vi fører bl.a. modeller og model-serier som Cupola, Edge, Shadow, Atlantic, New York, Finestro, Prometheus, Emilia, Marco, Adriana, Nino, Cubico, Riviera, Cocoon, Gaya og Turino.

Vauni har fører en af de populære modeller i form af Cupola. Markus Grip er designeren, og den er udført i et design der nemt forbindes producenten. Den globeformede pejs udtrykker et dynamisk og banebrydende design med den særprægede og karakteristiske profil udført i letvægtsaluminium.

En anden bemærkelsesværdig biopejs er Atlantic fra Decoflame. Den er designet er Keld Thomsen. Den er lavet af aluminium, rustfrit stål og er udstyret med hærdet glas. Netop det hærdede glas udgår en stor del af den flotte design. Glasset sikerer en konvektionseffekt der fører til en jævn fordeling af varmen. Den er udstyret med en patenteret brænder, hvor flamme intensiteten kan reguleres trinløst.

Fordelene ved at fyre op med bioethanol er flere. Det kræver ingen skorsten for at man kan installere i hjemmet. Den er nem at opsætte og tage i brug. Giver i omegnen af 2-4 kW varme, og udskiller hverken aske eller sod. Der er desuden ikke nogle nævneværdig vedligeholdelse, da der ikke er dele der skal udskiftes løbende. Bare påfyld bioethanol når kammeret er tømt. Den udskiller kun minimale mængder vand og kullite - der udledes ingen farlige partikler.

Kontakt venligst Casper Friis for yderligere information og evt. demonstration. Tlf: 21609463