Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Bakke- & sideborde

Retur til borde
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her på siden har vi præsenteret vores udvalg af bakke- & sideborde. De er især velegnet omkring sofa arrangementet, mens modellerne med hjul også kan være praktisk i køkken eller køkken-alrum. Det er et ekstra afsætningsbord som især vil gavne dem, der har indtaget pladsen på sofaens yderposition.

Vi forhandler borde af fineste kvalitet og det er vores producenter garante for. Det er nemlig ingen ringere end Brdr. Krüger, Vitra, PP Møbler, Fritz Hansen, Getama, dk3, Lange Production, GUBI, Naver Collection, Mater samt VIPP, der står bag disse mesterværker.

De er tegnet af designere som Poul Kjærholm, Alvar Aalto, Nissen & Gehl, Hans Bølling, Hans J. Wegner og Space Copenhagen m.fl.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.