Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Natborde

Retur til borde
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af natborde på webshoppen. Især de mange kombinationsmuligheder med produkter fra danske Montana hitter i denne kategori.

Sengeborde, som de også kaldes, er et praktisk aflægningsbord ved siden af sengen. Brug den til at stille din natlampe eller til at lægge dine ting fra dig inden du lægger dig til at sove. Hvis der er ting du altid har brug for i forbindelse med sengetid, kan det være værd at overveje en skuffe eller en ekstra hylde til opbevaringen heraf.

Et natbord kan være monteret med ben eller være forberedt til vægmontering. Nogle af vores Auping senge har dog mulighed for tilkøb af sengeborde, der monteres direkte på sengen. Det kan være praktisk hvis du ikke ønsker at bore i væggen eller at det skal være nemt at støvsuge omkring sengen.

Vi har fine sengeborde fra producenter som Naver Collection (Aksel Kjersgaard), VIA Cph og Montana, som er tegnet af designerne Troels Hyldtoft Michelsen, Peter J. Lassen og Nissen & Gehl.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.