Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Skriveborde

Retur til borde
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her på siden finder du vores udvalg af skriveborde, men bemærk også at flere borde fra kategorien Spiseborde også kan egne sig som arbejdsborde. Se spisebordskategorien

Skrivebordene vi forhandler produceres af folk der beskæftiger sig med møbelproduktion af fineste kvalitet. Der er tale om producenter der har licenser til at lave danske designikoner og inkluderer Carl Hansen & Søn, der laver The Society Table, CH110 Chefskrivebord og PK52 Professorbord, Onecollection med deres Nyhavn Arbejdsbord, Montana med deres JW Bord samt Naver Collection med deres AK1330 og AK1330.

De er tegnet af designere som Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Nissen & Gehl, Finn Juhl, Hans J. Wegner og Jacob Wagner m.fl.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.