Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Sofaborde

Retur til borde
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af sofaborde. Der er runde, firkantede, aflange, pæreformede, dråbeformede m.fl. De fås i mange forskellige materialer, farver og former, så de flestes behov vil være dækket. Der er bordplader til dem der elsker marmor, glas, træ, skifer, laminat, linoleum samt stel i blankt, børstet eller lakeret stål og utallige varianter af træ.

Vores udvalg repræsenterer prominente møbelproducenter såsom Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Eilersen, Onecollection, Fredericia Furniture, Getama, Lange Production m.fl. som huser nogle af de allerstørste designikoner. Nogle af de andre producenter som vi også forhandler, vil du måske ikke være så bekendt med i dag, da deres designere og deres møbler ikke er allemandseje, men kvaliteten kan der dog ikke herske tvivl om. Det bestemt nogle der i fremtiden kan gå hen og blive de nye anerkendte producenter. Vi snakker her blandt andet om Mølballe, Aksel Kjersgaard, &tradition, dk3, Ox Denmarq, samt VIA cph m.fl., der samarbejder med nogle af de mest talenfulde møbeldesignere.

Vi forhandler borde der er tegnet af designere som Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Fabricius & Kastholm, Mogens Lassen, Finn Juhl, Hans J. Wegner, Ole Wanscher og Jaime Hayon m.fl.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.