Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Spiseborde

Retur til borde
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du kvalitetsspiseborde, der kan opfylde langt de flestes behov for en spiseplads. Vi har runde, firkantede, aflange, ovale og elipseformede, og de fås i et utal af materialer. Der er bordplader til dem der elsker marmor, træ, laminat, linoleum, corian og keramik, samt stel i blankt, børstet eller lakeret stål og utallige varianter i træ.

Vi har massive- og finérbordplader, og nogle fås tilmed udtræk med mulighed for praktisk forlængelse, så større selskaber ikke mangler siddepladser. På listen nedenfor finder ud et udvalg af vores mest populære spiseborde.

Vær opmærksom på at nogle produkter fås i forskellige varianter og nogle kommer med eller uden tillægsplader osv.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.