Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
TV-borde

Retur til borde
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

TV-borde

Her finder du et udvalg af vores mange muligheder indenfor TV-borde. Især de mange kombinationsmuligheder med produkter fra danske Montana hitter i denne kategori.

Et TV-møbel er praktisk at have i forbindelse mit TV-arrangementet i hjemmet. Det har som regel en tilpas højde og en funktionalitet der blandt andet byder på mulighed for opbevaring af tilhørende media, såsom receiver, appleTV, højtalere og andet tilbehør.

Hvis ikke man ønsker at receiveren skal være synlig mens den ikke er i brug, kan en skænk med jalousi være en god ide. Jalousi-døre gemmes væk i møblet, når de trækkes fra. Dørene er derfor til gene, når kabinettet er åbnet op, som almindelige lågedøre ville. Hvis receiveren anses som en del af indretningen eller hvis den altid skal være klar til brug, kan et åbent kabinet med hylder være at foretrække.

Vi forhandler Montana, som tilbyder muligheden for at skræddersy et TV-bord. Her er flere dybder, længder og højder at vælge i blandt, og der er praktiske tilvalg som f.eks. perforerede stålplader eller stofplader, som skjuler receiveren men som ikke blokerer for det infrarøde signal fra fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen er forbundet med Bluetooth, såsom fjernbetjeningen til appleTV, er dette ikke en udfordring og modtagerudstyret kan derfor gemmes væk bag almindelig låge i dette tilfælde.

TV-bordene i sortimentet er bl.a. produceret af Montana og Naver Collection (Aksel Kjersgaard) og er tegnet af designere som Peter J. Lassen og Nissen & Gehl.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.