Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Børnemøbler

Retur til møbler
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Se vores udvalg af børnemøbler her.

Forkæl de mindste og boligen med eksklusive møbler og accessories, der egner sig til børn og leg.

På listen over børnemøbler finder du stole produceret af Fritz Hansen og Vitra som er designet af henholdsvis Arne Jacobsen og Verner Panton, samt børnesæt med bord og stole produceret af Carl Hansen & Søn og designet af Hans J. Wegner.

Hvad med et Rokkefår designet Povl Kjer, til den mindste, som med garanti vil få stor fornøjelse af gyngeturene. Eller Gyngehesten af Kay Bojesen produceret af Rosendahl. Du kan også gå efter den ikoniske skammel designet af Alvar Aalto, som er populær hos børneinstitutioner pga. kvaliteten og letheden i designet. Montana har kreeret Montana Play, som er ideel til opbevaring af børnenes legetøj. Den kommer med hjul og er nem at skubbe rundt og kan indgå i barnets leg.

Disse møbler er perfekte til dig som ønsker en gennemført indretning, hvor der er tænkt på hver enkelt detalje.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.