Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af parasoller, parasolfødder og covers.

Sid i skyggen på terrassen med en parasol. Det er dejligt når solen skinner, men det kan også blive for varmt at sidde direkte under solstrålerne. Overvej derfor at sætte en parasol op og undgå at blive solskoldet på de varme sommerdage.

Hos brdr. friis møbler, har vi et pænt udvalg fra Skagerak og Cane-Line, hvor du kan vælge modeller i hvid og antracit. Nogle er med træstel andre med aluminiums stel. Vælg modeller med stel der er centralt placeret, hvor du har mulighed for at anvende eksisterende parasolfod eller have muligheden for at placere den midt i havebordet, hvis bordet giver mulighed for det. Ellers kan man alternativt vælge en model, hvor stangen er decentral, så parasollen kan stå ved siden af bordet og hejses henover.

Når parasollen ikke er i brug, så opbevar den pænt og undgå at den udsættes for regn. Her er der mulighed for at købe covers for beskyttelse.

Bemærk at modellerne kan komme i flere varianter.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.