Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Motionsudstyr

Retur til møbler
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Opdag vores udvalg af motionsudstyr i et ekslusivt fitnessdesign, hvor æstetik møder funktionalitet.

Vores sortiment består udelukkende af motionsudstyr fra WaterRower | Norhd, der er kendetegnet ved at være designet med æstestik, kvalitet, innovation og funktionalitet for øje. Det helt særlige ved fitnessudstyret, er det organiske design, hvor træ spiller en helt central rolle. Man kan betegne udstyret som Fitnessmøbler da det er smukt at se på. Derfor har det også en berettigelse i rummet, selvom de ikke er i brug. De er desuden behagelige at anvende, da der også er tænkt ergonomi ind i designet.

Fitnessmøblerne er konstrueret af materialer af høj kvalitet for at give dig den ultimative træningsoplevelse.

WaterRower er et kendt amerikansk fitnessbrand, der har rødder helt tilbage til 1988 og er kendt for deres ikoniske træromaskine med vandmodstand oprindeligt designet af ingeniøren og eliteroerne John Duke.

Norhd-konceptet blev i 2008 lanceret af Dominik Kuprecht i Nordhorn i Nordtyskland. Idéen kom på grund af den store efterspørgsel på fitnessudstyr udført i samme smukke og funktionelle trææstestik. Efterspørgslen skabte en komplet fitnessserie med organisk designet træningsudstyr under brandet Norhd, der følger John Dukes oprindelige designprncipper, og som i dag inkluderer træningsudstyr på tværs af cardio, styrke og wellness.

I Danmark er WaterRower og Norhd samlet under et brand - WaterRower | Norhd.