Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640
info@brdr-friis.dk  Telefontid
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Skabe og kommoder

Retur til reoler og opbevaring
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Skabe og kommoder

Her finder du vores udvalg af skabe og kommoder på webshoppen. Møbler i denne kategori varierer meget i størrelse og form, og udfylder vidt forskellige behov. Nogle er mere egnet til entreen, men andre er oplagte til påklædningsværelset. Står du og mangler opbevaring til stuen, køkken-alrummet, soveværelse eller børneværelset, så vil du sikkert også finde noget passende hertil på siden.

Fælles for skabe og kommoder er, at de hovedsageligt anvendes til at stille ting væk bag låger og skuffer. Det er derfor et møbel der tit er i bevægelse når det er i brug. Derfor stilles der krav til holdbarheden af materialer og samlekvaliteten. Hos brdr. friis møbler, går vi op i kvalitet, så du kan handle trygt.

Vores møbler produceres af nogle af de dygtigste håndværkere i møbelbranchen. Det er producenter der forstår sig på kvalitet, og blandt andet omfatter navne som Montana, Carl Hansen & Søn, Naver Collection, VIA Cph m.fl. De er tegnet af Peter J. Lassen, Bykato, Mogens Koch, Nissen & Gehl og Troels Hyldtoft Michelsen m.fl.

Bemærk at mange af modellerne fås i et utal af kombinationsmuligheder. Besøg evt. en af vores butikker og få hjælp til den helt rigtige sammensætning.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.