Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af skænke på webshoppen. Opbevaringsmøblet er indretningsvenligt, da de som hovedregel er lave og ikke er dominerende i rummet. Det er dog et møbel med høj funktionalitet, da du ofte er i berøring med det. Oplev derfor kvaliteten, når dører skal åbnes og lukkes og ved skuffer der skal udtrækkes og lukkes i.

Vores leverandører er producenter der forstår sig på kvalitet. Vi forhandler skænke fra Carl Hansen & Søn, Getama, Lange Production, Montana, Naver Collection, dk3 og VIA Cph m.fl. Skænkene er blandt andet tegnet af designere som Hans. J. Wegner, Fabricius & Kastholm, Nissen & Gehl, Troels Hyldtoft Michelsen, Rainer Bachschmid og Friis & Moltke m.fl.

Bemærk at mange af modellerne fås i et utal af kombinationsmuligheder. Besøg evt. en af vores butikker og se vores spændende udvalg.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.