Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her på siden finder du vores udvalg af senge. Vi er forhandler af Auping, som leverer senge af høj kvalitet. De designer og skaber senge som er både moderne og tidsløse. Der kan varieres og kombineres i det uendelige, så det passer netop dit behov.

Auping tilbyder modellerne Essential, Auronde, Original, Match, Royal, Original Box og Criade, hvortil det er muligt at vælge blandt det brede udvalg af bunde og madrasser. Bemærk at modellerne kan have flere hovedgærde, ben og sideborde at vælge i mellem.

Bæredygtig
Der arbejdes ud fra en bæredygtig tankegang. De leverer en 100 pct. CO2 neutral produktion i Holland og har stort fokus på design, kvalitet og komfort. Auping er særlig kendt for sin ventilerende spiralnetbund med 80 pct. luftgennemstrømning og mere end 10.000 støttepunkter, zoneinddelte madrasser med aftageligt vaskbart betræk samt indbyggede topmadrasser og unikke design-prisvindende senge.

Design
Aupings Essential seng er skabt af designerduoen Köhler&Wilms i Berlin, mens Aupings Auronde seng er designet af den velkendte hollandske designer Frans de la Haye. Essential sengen vandt i 2012 den internationale Red Dot Design Award, mens Aurondes unikke runde former og tidløse design har gjort sengen til den mest solgte designseng i Europa nogensinde.

Komfort
Vi vender os gennemsnitligt 30 gange pr. nat, når vi sover. Desuden mister vi ca. 350 ml væske. For at opnå optimal sovekomfort er det derfor meget vigtigt, at din seng giver kroppen en god støtte og optimal ventilation.

Med en Auping seng starter du dagen frisk, veludhvilet og fyldt med energi – resten af livet. Auping tilbyder sovekomfort på højeste niveau og kombinerer mange års ekspertise med den nyeste udvikling, som sikrer, at sengene giver optimal støtte og fremragende ventilation.

Prøv sengene
Besøg vores store sengeafdeling på Gladsaxevej 311, i Søborg og find din nye seng!

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.