Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Hos brdr. friis møbler har vi et omfattende udvalg af sofaer - både de klassiske i stringente linjer, der er så elegante i læder, samt mere moderne og bløde varianter, hvor stofpolstringen inviterer til afslapning.

I vores udvalg vil du finde forskellige størrelser. De velkendte er 2 pers, 3 pers. og 4 personers, hjørnesofaer samt modeller med chaiselong. Herudover findes der modulopbyggede, så det er muligt at være kreativ med opstillingerne og få stor frihed til at modulere igen senere.

Da udvalget er stort er det en god idé at gøre sig overvejelser om, hvad den nye sofa skal dække af behov.
Start med at finde ud af hvad der er plads til i hjemmet. Herefter om det skal være i læder eller stof. Læder er elegant og nemt at holde ren. Læder tager imod varme og kulde, så den følger i højere grad med rumtemperaturen. Stof kommer i mange farver, mønstrer, og strukturer. Det er blødt og behageligt og egner sig til flyderen. Stof ændrer ikke temperatur i samme grad som læder, når rumtemperaturen ændrer sig.

Benene er også ofte af betydning. De fleste sofaer kommer enten med stålben eller træben. For nogle sofamodeller kan du vælge frit og for andre kan du ikke. Ofte kan du dog vælge benenes farve eller træsort.

Det er også væsentligt at tænke over hvordan man påtænker at benytte sofaen. Skal du for det meste sidde i den, eller skal den være god at ligge i? Skal der være armlæn du kan hvile dine arme på? Skal armlænene også fungere som aflægningsplads? Der er forskel på siddedybderne, hvilket også er værd at holde sig for øje, hvis man ikke er så høj.

Hos os får du sofaer leveret af de fineste producenter. Vi kan nævne prominente navne som Erik Jørgensen, Eilersen, Mogens Hansen, Søren Lund Møbler, Nielaus, Carl Hansen & Søn, Wendelbo, Fredericia Furniture, Onecollection, Fritz Hansen, Lange Production, &tradition, Hollandske Montis, GUBI samt HAY.

Bag disse producenter finder man interessante designere, der har stået for tegningerne. Vi kan blandt andet præsentere Børge Mogensen, der designede Tremmesofa, No.1, 2209, 2212, 2213 og Kupésofaen. Finn Juhl med hans Poeten, Høvdingesofa og Japansofa. Arne Jacobsen og Flemming Lassen, der gik sammen om at tegne Mayor. Legenden Kaare Klint der tegnede Statsministersofa, Arne Vodder og hans AV53. Hans J. Wegner med hans CH72, CH102, CH102, CH103, CH162 og CH163 for Carl Hansen & Søn. Erik Juul Jørgensen med EJ315. Hannes Wettstein med EJ450 Dephi. Elegante lædersofaer tegnet af Fabricius & Kastholm. Space Copenhagen og deres Spine Lounge og FLY sofa. Gubi Olsen og hans Grand Piano, Ole Wanscher med Colonial 2. Luca Nichetto med Cloud, HAY med deres Mags-serie. ARDE med hans lækre Divine. Jens Juul Eilersen og hans mange smukke sofaer, som bl.a. Savannah, Cocoon, Tub, Baseline. Jaime Hayon med Lune samt Poul Kjærholm og hans PK31.

Bemærk at stort set alle modeller fås med mange forskellige kombinationsmuligheder. Herunder bl.a. størrelse og materialer. Besøg evt. en af vores butikker og få hjælp til at sammensætte din drømmesofa.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.