Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Daybeds & Bænke

Retur til stole
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Daybeds & Bænke

Herover ser du udvalget af eksklusive daybeds og bænke.

Daybed’en har fået en renæssance efter storhedstiden tilbage i 40-50’erne. Den gør sig godt til hvil, når behovet opstår, og den er multifunktionel forstået sådan, at den kan anvendes i ethvert rum i hjemmet, hvor pladsen berettiger det. Daybeden er en erklæring om stilbevidsthed i sig selv og til rummet. Brug den til den lille uformelle samtale, sæt puder på og brug den som sofa, eller red sengen og anvend den til overnattende gæster. Størrelsen af Daybed’en gør den desuden velegnet til mindre lejligheder, hvor kvadratmeterne skal udnyttes smart.

Bænken er den perfekte løsning til den travle gang, hvor der er behov for et sted at sidde, når familien skal have sko af og på. Entréen er det første dine gæster møder, når de træder ind i dit hjem. Her får man førstehåndsindtrykket af hvem du er, og hvordan du bor, så vis at du har god stil.

Som sagt kan daybeden og bænken være et stærkt signal at sende om din stilbevidsthed og hvem du er. Mange designere har derfor også tegnet deres version. Der lægges stort arbejde i udformningen af disse, og det er en manifestation for deres håndværkskunnen.

Vi har daybeds og bænke tegnet af legenderne Poul Kjærholm, Ole Wanscher, Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Finn Juhl, Arne Vodder, Alvar Aalto og Hannes Wettstein samt nutidige designikoner Thomas Bo Kastholm, Peter J. Lassen, Niels Hvass, Gamfratesi.

Bemærk at flere af modellerne fås i flere forskellige materialer.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.