Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Barstole

Retur til stole
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af barstole.

I takt med at vi i højere grad har etableret køkken-alrum i hjemmet og mange af vores samtaler foregår mens vi kokkererer, har barstolene fået sin berrettigelse i stadig flere hjem. Nogle bruger sågar barstole som spisebordsstole ved et højt spisebord eller ved et konsolbord.

Vær opmærksom på, at barstolene som regel fås i to højder, en lav højde der er velegnet til køkkenbordshøjden, og en høj variant der er velegnet til traditionelle barbordshøjder.

Vi har mange smukt designede barstole, da de også i høj grad indgår i boligindretningen på lige fod med spisebordsstole. Mange af varianterne giver dig mulighed for at vælge en barstol i samme serie som dine spisebordsstole, mens andre er noget for sig selv.

Vi har stole fra anerkendte producenter som Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Erik Jørgensen, Naver Collection og &tradition m.fl.

Du kan finde barstole tegnet af velrenomerede designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Verner Panton, mens andre er tegnet af ligeså spændende og kreative designere og designstudioer såsom Foersom og Hiort-Lorenzen, Space Copenhagen, Welling/Ludvik og Sami Kallio m.fl.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.