Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Lænestole

Retur til stole
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Lænestole

Her finder du vores udvalg af smukke og komfortable lænestole.

Ønsker du en lænestol, der er æstetisk flot og af høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af lænestole fra flere velkendte møbelproducenter, og prioriterer netop design & kvalitet. Køb bl.a. lænestole fra de allerdygtigste producenter som PP Møbler, Fredericia Furniture, Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, Onecollection, Erik Jørgensen, Getama, &tradition og Vitra.

Det er et møbel der både kan være let og elegant i udtrykket, men også prægtig med store bløde former. Mange af vor tids store danske designere har lavet deres bud en på kvalitetslænestol. Oplev bl.a. lænestolene som Ægget, Oksen og Flaglinestolen af Arne Jacobsen, Den Spanske Stol og Øreklapstolen af Børge Mogensen, Wingchair og Oculus af Hans J. Wegner samt Høvdingestolen og Pelikanen af Finn Juhl.

Hvis du ikke lige kan finde den lænestol du er interesseret i, kan det være en god ide at besøge en af vores butikker.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.