Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Spisebordsstole

Retur til stole
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Spisestuen er et vigtigt rum i dagligdagen, da det er samlingspunktet for mange daglige gøremål. Hver dag samles vi omkring spisebordet, og spisebordsstolene danner her rammen.

Vi stiller i dag høje krav til vores spisebordsstole, hvad end vi sidder i dem eller bare betragter dem i sin enkelthed eller som en del af helhedsindtrykket.

Mens de fleste stole gør sig godt til de hurtige måltider og korte samtaler, er der langt større krav til siddekomforten når vi sidder ned igennem flere retters menuer eller bare godt kan lide at nyde et selskab ved det høje bord til langt ud på aftenen.

Her på siden finder du mange forskellige varianter, og du kan være sikker på, at du hos brdr. friis møbler vælger blandt kvalitetsstole, både hvad angår æstestik og siddekomfort. Det er nogle af vor tids største designere der står bag flere af stoletegningerne, og de er suppleret af flere spændende og kreative designere der forstår at lave møbler til den krævende moderne forbruger.

Vi har blandt andet stole fra producenter som PP Møbler, Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Fredericia Furniture, Vitra og Naver Collection. VI har stole fra designere såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Kjærholm, Børge Mogensen og Charles & Ray Eames og en masse ligeså talentfulde designere der kun mangler samme brede anerkendelse.

Listen af spisebordstole er lang og vi håber du finder netop din drømmestol her.

Bemærk at listen strækker sig over flere sider, og at mange af produkterne fås i flere varianter. Du kan sortere visningen efter vores standard sortering eller efter produktnavn, pris og designer. Du kan ligeledes filtrere resultaterne efter brands.