Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Montana Panton Wire Single Trådreol - D34,8 cm

 Verner Panton Montana Møbler
God pris
Fra 888,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 1.346,00 kr. Spar 458,00 kr.
Vejl. salgspris 1.346,00 kr. Spar 458,00 kr.

Info

Panton Wire Single kan bruges enkeltvis, sammen og kombineret med de andre produkter fra Panton Wire serien – på gulv, væg eller som rumdeler. En opstilling af flere Panton Wire trådreoler er for eksempel en ideel løsning som en rumdeler i en foyer, som både tilfører rummet stil og praktisk opbevaring.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Panton Wire Single er en trådreol. Den er designet af Verner Panton i 1971. Reolen er en del af Panton Wire Systemet der giver frie tøjler til at dimensionere sin egen reol. De kvadratiske moduler måler 34,8 cm på alle leder og kanter og kan benyttes enkeltvis eller sættes sammen med andre moduler.

Modulet er lavet af 5 mm tykt forkromet ståltråd og kan belastes med op til 40 kg hvis man vælger at montere det på gulvet, mens det kan holde til en belastning på op til 10 kg hvis man monterer på væggen.

Mulighederne er altså mange, og et modul leveres med fire clips, som kan bruges til at sætte flere moduler sammen. Udover at kunne monteres på væggen, så er det også muligt at købe nogle indlægshylder eller topplader til reolmodulerne.

Hvad end man ønsker at bygge en reol til et bibliotek, et HI-FI møbel eller et anderledes stuebord, så giver denne Panton trådreol de optimale forudsætninger for et godt resultat.

Hvert modul leveres med 4 clips for sammenbygning og ophængsbeslag.

Dimensioner:

Højde: 34,8 x Bredde: 34,8 x Dybde 34,8 cm.

Materialer: 

Stål