Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Montana Free 5500, 5x2

 Jakob Wagner Montana Møbler
13.176,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 13.176,00 kr. Spar 0
Delbetaling
692 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 13.176 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 692 kr. Samlede kreditomk. 659 kr. Samlet tilbagebetaling 13.835 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Reol bestående af 6 hylder og 10 rum. Reolen er fritstående, nem at samle og flytte rundt på, så du kan lege med indretningen. Med Montana Free får du et design der holder, men som også kan følge med forandringer. Forandringer fordi livet forandrer sig. Dit humør forandrer sig. Dine behov forandrer sig. Derfor har Montana skabt Free til at være foranderlig.

Reolen leveres fladtpakket - se instruktion til samling helt uden værktøj på sidste billede.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Montana Free - Foranderlig kreativitet

Reol bestående af 6 hylder og 10 rum. Reolen er fritstående, nem at samle og flytte rundt på, så du kan lege med indretningen.

Med Montana Free får du et design der holder, men som også kan følge med forandringer. Forandringer fordi livet forandrer sig. Dit humør forandrer sig. Dine behov forandrer sig. Derfor har Montana skabt Free til at være foranderlig.

Flyt reolen rundt, udbyg den, giv den flere farver. Fyld reolen op med dine favorit items eller skru helt op for minimalismen. Montana Free er ikke bare et møbel – den er et stort, åbent lærred. Det nye reolsystem er en naturlig forlængelse af Montanas unikke DNA, og kvaliteten er tilsvarende høj.

Reolen er designet af Jakob Wagner, der mener at godt design ikke kun handler om at skabe et eller andet pænt, men også at kunne fjerne alle unødvendige dele for at åbenbare den helt essentielle kvalitet, form og funktion i et objekt.

Lidt om systemet
Montana Free reolsystem består af 12 faste opstillinger, som kan vælges med eller uden en indskudt hylde. De 12 opstillinger varierer i størrelse og funktion fra den helt enkle og lave reol som egner som til en placering under et vindue – til den store opstilling med seks hylder i højden, som kan være perfekt som dekorativ rumdeler, eller som monumental reol op af en væg.

Der kan tilkøbes fleksible stofplader, til at skabe rum i reolen, bryde og forandre reolens gennemsigtigheden. Panelerne fås i 8 forskellige Remix 2 farver fra Kvadrat, så man kan lege med farver og udtryk.

Montana Free reolsystem er opbygget af lakerede MDF-hylder i dybde 38 adskilt af tynde stager, der giver et let og svævende udtryk.

Dimensioner:

Højde: 178,1cm x Længde: 138,4cm x Dybde: 38cm

Materialer:

Lakeret MDF