Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Montana Selection - Octave VI m. ophæng

 Peter J. Lassen Montana Møbler
15.460,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 15.460,00 kr. Spar 0
Delbetaling
812 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 15.460 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 812 kr. Samlede kreditomk. 773 kr. Samlet tilbagebetaling 16.233 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Octave VI til vægmontering er et færdigdesignet TV-modul, perfekt til multimedieopsætningen af fjernsyn og andet hifi-udstyr. Modulet er et TV-bord med 3 sektioner - 1 skuffesektion med 2 skuffer (med indfarvede greb), en midtersektion med klaplåge i perforeret stål, der tillader at benytte fjernbetjening gennem lågen samt en 1 lågesektion med god plads til opbevaring og kabelføring til midtersektion.

Ved at vægmontere modulet skabes der luft omkring modulet og gør det let i sit udtryk. Det giver også mulighed for at støvsuge under møblet. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Træd ind i verdenen af raffineret møbeldesign med OCTAVE VI - et unikt tv-møbel skabt til nutidens moderne hjem. Det elegante møbel kombinerer æstetik med funktionalitet og tilbyder rigelig opbevaringsplads, samtidig med at det diskret skjuler elektronikken.

I midtersektionen finder du en smart perforeret klaplåge, der giver let adgang til digitale enheder, mens de 2 skruffer på venstre side og rummet på højre side tilføjer alsidige opbevaringsmuligheder.

Rummet bag lågen er uden hylder, og med kabelføringshul ind til midtersektionen.

Med en diskret kabelgennemføring på bagsiden er det nemt at holde styr på kabler og enheder, hvilket bidrager til en organiseret og pæn opsætning.

Dimensioner:

Bredde: 139,2 x Højde: 35,4 x Dybde: 38 cm

3 sektioner: 1 sektion med 2 skuffer, en midtersektion med perforeret klaplåge og en lågesektion.

Kabelføring i midtersektionen midt på bagbeklædning, samt kabelføringshul i skillevæg mellem midtersektion og højre lågesektion.

Materiale:

12 mm lakeret MDF

Leveres med opgængsbeslag