Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Montana Selection - Octave VII m. ophæng

 Peter J. Lassen Montana Møbler
14.115,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 14.115,00 kr. Spar 0
Delbetaling
742 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 14.115 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 742 kr. Samlede kreditomk. 706 kr. Samlet tilbagebetaling 14.821 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Octave VII til vægmontering er et færdigdesignet TV-modul, perfekt til multimedieopsætningen af fjernsyn og andet hifi-udstyr. Modulet er et TV-bord med 4 sektioner - 2 skuffesektioner i hver side (med indfarvede greb), en midtersektion med klaplåge i perforeret stål, der tillader at benytte fjernbetjening gennem lågen samt en 1 udstillingssektion med et åbent rum.

Ved at vægmontere modulet skabes der luft omkring modulet og gør det let i sit udtryk. Det giver også mulighed for at støvsuge under møblet. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Udforsk fleksibiliteten og funktionaliteten af OCTAVE VII, en elegant tv-bænk designet til at løfte din stueoplevelse og skræddersy din tv-opsætning præcis efter dine behov.

Med fire forskellige rum tilbyder OCTAVE VII en bred vifte af opbevaringsmuligheder. Fra den perforerede klaplåge, der giver dig hurtig adgang til dine digitale enheder, til det åbne rum perfekt til udstilling og de praktiske skuffer til opbevaring, er der plads til alt det, du har brug for.

OCTAVE VII leveres med muligheder for både vægmontering og ben, så du kan tilpasse det til din foretrukne opsætning. Den integrerede kabelgennemføring sikrer en elegant organisering af både elektronik og kabler, hvilket bidrager til et ryddeligt og stilfuldt rum.

Dimensioner:

Bredde: 183,6 x Højde: 24 x Dybde: 30 cm

4 sektioner: 2 sektioner med skuffe i hver side, en midtersektion med perforeret klaplåge og en udstillingssektion med åbent rum.

Kabelføring midt på bagbeklædning i midtersektionen med perforeret låge.

Materiale:

12 mm lakeret MDF

Leveres inkl. ophæng