Udsalg

Montana 1112 inkl. ophæng

Design: Peter J. Lassen

Special Price: 2.636,00 kr

Pris pr. stk. inkl. moms

Før: 3.295,00 kr Spar: 659,00 kr

* Obligatoriske felter

Varen er på lager

Er udstilllet i Brønshøj

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • 3-5 dages leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Montana 1112 inkl. ophæng

More Views

Beskrivelse

Montana 1112 reol er med sit stilrene og minimalistiske udtryk en san klassiker over alt i hjemmet og på arbejdspladsen.

Montana´s enkle modulopbygning giver utallige kombinationsmuligheder. 1112 modulet passer ind i alle hjem og fås i 42 forskellige farver. Man kan benytte Montanas moduler hver for sig eller sætte flere moduler sammen, og på derved bygge en stor reoler, skillevæg, rumdeler eller som hylder.

Hvilken hvid skal du vælge? 

01 Hvid: Er Montana´s gamle hvide farve, du skal vælge denne farve hvis du har noget ældre montana og gerne vil have samme hvide farve. 

New White: Er Montana´s nye Standart hvide farve. Den er mere nytidig i sin hvide nuance. 

Snow: Er en hvid farve men er en anelse ru i overfladen.

Korpus leveres samlede, klar til at stille på sokkel, ben, hjul, baseplade med hjul, eller når forsynet med ophængsbeslag, klar til ophængning på væg. 

Information om yderligere moduler, farver, komponenter og vejledning fås i en af vores adlinger i Brønshøj eller Søborg. Ønsker du at designe dine personligt indrettede moduler, kan grundmodulerne tilføres mange forskellige komponenter. Kom ind til os hvis du vil have tegnet et reolsystem eller bare vil have inspiration, råd og vejlening.  

Pris inkl. vægophæng.

Produktspecifikationer

Mål:

Højde 69,6 x Bredde 69,6 x Dybde 30 cm

Leveres inkl. ophængsbeslag

 

Farver:

Fås i New white, Nordic, Lounge, Coffe, Antracit eller Green tea som er Qiuckship farver med kort leveringstid. I alt kommer montana´s reolsystem i 42 farver.  

 

Materiale:

Montana reolen fås i 4 dybder ( 20 cm, 30 cm, 38 cm, 46,8 cm). 

Montana er fremstillet i MDF og lakeret med en højresistent vandbaseret lak. 

Om designeren

Peter Joakim Lassen (født 24. oktober 1930) er en dansk erhvervsmand og kunstsamler. Han er grundlægger af Montana Møbler og startede produktionen af opbevaringssystemet Montana i 1982.

Peter J. Lassen er uddannet søofficer i Søværnet, hvorefter han i 1954 blev ansat i svigerfaderens firma Fritz Hansen A/S, hvor han fra 1969 til 79 var direktør. I denne periode arbejdede Lassen tæt sammen med arkitekterne Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton. Han udviklede Verner Pantons Tivolistol og satte i 1974 6060-reolen i produktion, det opbevaringsystem Lassen videreudviklede til det vi i dag kender som Montana.

I 1982 grundlagde Lassen i Haarby på Fyn firmaet Montana Møbler. Her var han adm. direktør indtil 2009. I dag er Peter J. Lassen medlem af Montanas bestyrelse og Joakim Lassen, hans yngste søn, tegner virksomhedens profil udadtil som direktør for design og kommunikation - indtil 2012 sammen med administrerende direktør Bjørn Thygesen, som i slutningen af året måtte træde tilbage på grund at sygdom. Hans afløser på posten er tidl. salgsdirektør Gitte Reymann, som tiltrådte d. 22/11 - 2012.

Peter J. Lassens interesse for samtidskunst har betydet, at han gennem årene har bidraget til kunst- og kulturlivet i Danmark gennem sponsoratstøtte til kunstnere samt indirekte gennem Lassens øvrige projekter såsom møbeldesignet GRID System, der er blevet brugt til indretning og opbygning af rum i kunstgallerier, udstillingshaller og til installationskunst. Lassen er desuden en ivrig kunstsamler, med særlig interesse for moderne og eksperimenterende kunst.

Producent

Montana