Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Myren 3101 Brown Bronze stel/Lakeret

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Fra 2.599,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.599,00 kr. Spar 0

Info

Myren™ med fire ben - Stabelbar

Myren med fire ben var ikke starten på samarbejde mellem Arne Jacobsen og Fritz Hansen, men det var værket, der satte dem på verdenskortet. Fritz troede i starten egentligt ikke på stolen, og det var først, da Arne tilbød at købe alle de stole, der ikke blev solgt, at den kom i produktion.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Myren med fire ben var ikke starten på samarbejde mellem Arne Jacobsen og Fritz Hansen, men det var værket, der satte dem på verdenskortet. Fritz troede i starten egentligt ikke på stolen, og det var først, da Arne tilbød at købe alle de stole, der ikke blev solgt, at den kom i produktion. Efterfølgende blev stolen det hit, Arne udså den til at blive, og Myren med fire ben produceres stadig i dag på trods at være blevet tegnet i 1952 - nu over 60 år siden!

Myren fås både i en fire- og trebensudgave samt i et stort antal af forskellige skal- og stelfarver. Fælles for dem alle er ryggen og sædets karakteristiske, buede design. Dette har en form for tidløs skønhed, men det giver samtidig en yderst komfortabel siddeoplevelse, der giver stolen et stort potentiale ved køkkenbordet. Ud over dette er designet yderst praktisk, da det lader flere stole stable.

Dimensioner: 

Højde: 79,5 cm x Bredde: 48 cm x Dybde: 48 cm

Sædehøjde: 46,5 cm

Materialer:

Fuldlakeret finérskal. Da skallen er fuldlakeret er den uden synlig træstruktur.
Ønsker du synlig træstruktur, så tag et kig på Myren 3101 Farvet Ask.

Benstel: Brown Bronze