Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

N01 Armstol - Fritz Hansen

 Nendo Fritz Hansen
Fra 5.699,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 5.699,00 kr. Spar 0
Delbetaling
300 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 5.699 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 300 kr. Samlede kreditomk. 285 kr. Samlet tilbagebetaling 5.984 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Ny stol til det moderne hjem og til det kvalitetsbevidste publikum.

Fusion af dansk og japansk æstetik og enkelhed.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Dansk & Japansk æstetik og enkelhed - N01 fra Fritz Hansen

Armstolen er designet af designstudioet Nendo, som med denne stol bringer os tilbage til naturen med dens ærlighed i materialer, der er en blanding af massiv træ og finér.  Træets nøgenhed fortæller en historie om dens varme og kompromisløse kvalitet.

Stolen er tilpasset nutidens moderne livsstil, hvor spisestuen ikke bare er rammen om vores måltider, men også i ligeså høj grad er et sted hvor vi kan være produktive, samtale og slappe af. 

Stolen bærer på danske og japanske værdier, som kommer til udtryk i det minimalistiske, men dog detaljerige udtryk. Designsproget går hånd i hånd med Fritz Hansens design DNA, og udfordrer med nytænkning samtidigt måden at arbejde med originalt håndværk.

Noget der illustrerer detaljerigdommen og den perfektionistiske tilgang til hver centimeter, er måden hvorpå stolen tilpasser sig rundt om et spisebord. Den er let i udtrykket, og virker fredfyldt og forførende. Konstruktionen er intelligent og udført med præcision som man kender japanerne for. Den er ikke bare komfortabel, men betagende fra alle vinkler.

Stolen består af 23 stykker træ i en blanding af massivt træ og finér som skal passe sammen i et perfektionisktisk puslespil. Hvert stykke er udskåret i Belgien hos familieejet træproducent grundlagt 1924. Stykkerne sammensættes i hånden, og den puslespilsagtige samlingsmetode, gør den kompromisløse præcision essentiel. Hvis der er de mindste unøjagtigheder, kan produktionen starte forfra. Samlingsmetoden gør at konstruktionens detaljerigdom fremstår så perfekt som muligt i designet.

Nendo
Designstudiet Nendo er grundlagt af Oki Sato. Navnet er japansk og betyder på dansk "at forme ler". Et perfekt udtryk for designerens skulpturelle tilgang til møbeldesign, uanset materiale. 

Oki Sato: "Hvis man sidder på den, oplever man, det er en stol fra Fritz Hansen. Hvis man bor med den, går det op for dig, at det er enkelt japansk design."

Dimensioner:

Højde: 46,5/77 cm x Bredde: 62 cm x Dybde: 49 cm

Materialer:

Bøg / Sortfarvet Eg / Eg Natur

Stel: Massivt træ
Ryg og Sæde: Finér, 9 lag