Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

NAP armstol - KS60

 Kasper Salto Fritz Hansen
3.899,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 3.899,00 kr. Spar 0

Info

Denne stol er designet af Kasper Salto og er et moderne og prisvindende bud på en stol, med stor funktionalitet kombineret med en høj komfort. Stolen blev lanceret i 2010 og har sidenhen vist, at kvalitet og komfort er vejen til succes. Siddekomforten er det vigtigste i stolens design, og navnet NAP er en forkortelse af de stillinger som stolen er tilpasset; naturlig, aktiv og passiv, det vil altså sige en hvilken som helst stilling. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne stol er designet af Kasper Salto og er et moderne og prisvindende bud på en stol, med stor funktionalitet kombineret med en høj komfort. Stolen blev lanceret i 2010 og har sidenhen vist, at kvalitet og komfort er vejen til succes.

Siddekomforten er det vigtigste i stolens design, og navnet NAP er en forkortelse af de stillinger som stolen er tilpasset; naturlig, aktiv og passiv, det vil altså sige en hvilken som helst stilling.

Stolen er med sine kurver både feminin og elegant, hvilket giver den et særpræget og flot look. Den fås i to forskellige varianter, en uden armlæn og en med armlæn.

Skallen er udført i nylon og dens ryg har en højglans overflade, mens fronten har en mat overflade med riller, hvilket er med til at understrege geometrien i stolen.

Farver:
Hvid, lysegul, grå and brun.

Størrelse:
H: 77 cm.
B: 62 cm.
D: 51 cm.
Sh: 45 cm.