Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

NAP lav barstol - KS68 m. arm - C. Brown

 Kasper Salto Fritz Hansen
Enhedspris 5.826,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid
Bestillingsvare
24/KS68LAVBARSTOLARM

Info

En NAP barstol er et stærkt eksempel på helt nyt dansk design. Stolen blev tegnet af Kasper Salto for Fritz Hansen i 2010, og den har alt det, en barstol skal have, hvad kan ses ud fra, hvad navnet NAP er en forkortelse for: Normal, Aktiv, Passiv. Dette er den kaldt fordi, at man af den får en rig oplevelse af fuldendt komfort. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

En NAP barstol er et stærkt eksempel på helt nyt dansk design. Stolen blev tegnet af Kasper Salto for Fritz Hansen i 2010, og den har alt det, en barstol skal have, hvad kan ses ud fra, hvad navnet NAP er en forkortelse for: Normal, Aktiv, Passiv. Dette er den kaldt fordi, at man af den får en rig oplevelse af fuldendt komfort. Dette er grundet af, at den er designet ned det for øjet, at man skulle kunne sidde i den i en lang række af stillinger og i lang tid - og dette sørger rillerne og formen til fulde for, hvor siddeoplevelsen ikke bliver ubehagelig på trods af, at man sidder i mange timer.

Selve designet af en NAP barstol har en stille elegance over sig. Den fås i fire forskellige varianter: med eller uden armlæn samt som høj eller lav barstol. Den fås samtidig i tre forskellige farver.

Farver:
Hvid, lysegul, grå eller brun.
Stel i krom.

Størrelse:
Lav: H97 x B62 x D52 x Sh64cm.
Høj: H109 x B62 x D54 x Sh76 cm.