Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
NAP stol - KS50

 Kasper Salto Fritz Hansen
2.596,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.596,00 kr Spar 0

Info

Denne stol er designet af Kasper Salto og er et moderne og prisvindende bud på en stol, med stor funktionalitet kombineret med en høj komfort. Stolen blev lanceret i 2010 og har sidenhen vist, at kvalitet og komfort er vejen til succes. Siddekomforten er det vigtigste i stolens design, og navnet NAP er en forkortelse af de stillinger som stolen er tilpasset; naturlig, aktiv og passiv, det vil altså sige en hvilken som helst stilling. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne stol er designet af Kasper Salto og er et moderne og prisvindende bud på en stol, med stor funktionalitet kombineret med en høj komfort. Stolen blev lanceret i 2010 og har sidenhen vist, at kvalitet og komfort er vejen til succes.

Siddekomforten er det vigtigste i stolens design, og navnet NAP er en forkortelse af de stillinger som stolen er tilpasset; naturlig, aktiv og passiv, det vil altså sige en hvilken som helst stilling.

Stolen er med sine kurver både feminin og elegant, hvilket giver den et særpræget og flot look. Den fås i to forskellige varianter, en uden armlæn og en med armlæn.

Skallen er udført i nylon og dens ryg har en højglans overflade, mens fronten har en mat overflade med riller, hvilket er med til at understrege geometrien i stolen.

Farver:
Hvid, lysegul, grå and brun.

Størrelse:
H: 77 cm.
B: 54 cm.
D: 51 cm.
Sh: 45 cm.

Kasper Salto er helt klart en af nutidens store danske designere. At han var en virtuos sås tidligt, da han allerede ved sit svendestykke modtog en sølvmedalje; han startede sin karriere med at blive udlært møbelsnedker hos Jørgen Wolff. Efter dette begyndte han at studere på Danmarks Design Skole, hvor han sluttede af med et semester på det prestigefyldte svejtsiske Art Center, College og Design. Kvaliteten af hans designs kan eksempelvis ses på den lange række af priser og udmærkelser, han har modtaget, som eksempelvis Engelhardts Mindelegat fra 2005, samt Finn Juhl prisen og Den Danske Designpris i 2010.

Det første værk, der rigtigt bragte ham på den internationale scene, var stolen Runner. Denne tegnede han sammen med Peter Stærk, og den gav ham det push, han havde brug for til at blive en af de store spillere. Efterfølgende har han arbejdet med en lang række af de største og bedste producenter inden for både belysning og møbler, hvor der i blandt dem skal nævnes Engelbrechts Furniture, Stærk Design og det italienske Nemo Lighting.

Stilen, man kan se ved alle Kasper Staltos værker, er en klar forsættelse af den danske tradition blandet med det mere internationale, hvor man altid finder et meget personligt islæt. Det særligt danske i hans værker ses ved sansen for detaljen; alt er gennemtænkt med sans for både det æstetiske og det praktiske. Samtidig er han international ved det, at han har det industrielle for øje - dog uden, at det overtager. Det helt personlige ses ud fra hans inspirationskilder: både når det kommer til farver og form, henter han sine grundtanker fra naturen.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik