Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Nasa Lænestol - Berg Furniture

 Berg Furniture  Berg Furniture
24.439,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 24.439,00 kr. Spar 0
Delbetaling
1.284 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 24.439 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.284 kr. Samlede kreditomk. 1.222 kr. Samlet tilbagebetaling 25.661 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

NASA lænestolen er en oplagt stol til ultimativ afslapning, tv kiggeri og må betegnes som en helaftensstol som altid forbliver komfortabel. Den er lavet i et simpelt og tidløst design, med en helt unik komfort. Den indeholder nemlig skummix, som har de bedste egenskaber fra det formgivende tempure memoryskum og trykfordelende medical skum.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Designet komfort - NASA lænestol indbyder kroppen til hvil

NASA lænestolen er en oplagt stol til ultimativ afslapning, tv kiggeri og må betegnes som en helaftensstol som altid forbliver komfortabel. Den er lavet i et simpelt og tidløst design, med en helt unik komfort. Den indeholder nemlig skummix, som har de bedste egenskaber fra det formgivende tempure memoryskum og trykfordelende medical skum. 

Lænestolen kan tiltes og låses i enhver position for optimal komfort. Nakkestøtten kan formgives for at sikre den bedste støtte til hovedet. Bøj f.eks. siderne ind for at støtte hovedet i hvileposition

Stolen fås i flere forskellige lædervarianter og farver.


 

Berg Furniture laver lænestole til dem der stiller krav til sig selv og de ting de omgiver sig med. Hos Berg Furniture er der en om kompromisløs holdning til kvalitet, design og komfort. Det opleves gennem deres møbler, hvor dette er afspejlet. Igennem mere end 30år har trofaste kunder bekræftet, at denne filosofi er rigtig. Altafgørende er holdningen til høj kvalitet. Enten gøres det rigtigt eller også gøres det slet ikke! Suveræn siddekomfort og høj finish er mindst lige så vigtigt for dem som at frembringe rene linjer i et formfuldendt design og kæle for de håndværksmæssige og tekniske detaljer, også selv om de ikke altid er synlige. Det er det de selv kalder for Comfort in design.

Der fremstilles møbler med hånd, hjerte og omtanke. Gamle håndværksdyder holdes i hævd i alle led af processen. Fra den første, grundige sortering af læderet til optegning og klipning med saks og håndmaskine. De enkelte stykker tilpasses i farve og struktur, så resultatet fremstår smukt og harmonisk.

Polstring og syning udføres fortsat som rigtigt håndarbejde. Deres opfattelse er, at det er den eneste måde at sikre et optimalt resultat af højeste kvalitet - og det vil medarbejderne gerne skrive under på. Deres signaturer findes på hvert eneste møbel, og hvert eneste møbel har sin egen produktionsrapport.

Glæden ved at skabe og formgive forenes med håndværksmæssige traditioner, moderne teknik og nye materialer. I tæt dialog med flere af verdens førende specialister og Berg Furnitures faste samarbejdspartnere, udvikles og testes nye teknikker og metoder løbende. For eksempel er det matte kromudseende på ben og sokler ikke blot børstet stål, men et resultat af syv forskellige, avancerede overfladebehandlinger.

Kun det trænede øje ser forskellen... Og netop derfor gør vi det!


 

Berg Furniture
Berg Furniture blev grundlagt i 1974, og virksomheden er kendetegnet ved deres kærlighed til design og godt håndværk som gennem årene har været sikret af en stabil medarbejderstab, hvoraf mange har været med fra begyndelsen. Stoltheden over deres arbejde kan aflæses i hver eneste syning og detalje, og de lægger gerne navn til og signerer alle møbler personligt. 

Materialer:

Rustical læder i sort m. Aston syning i grå.

Med lukket armlæn

Sokkel: 4-stjernet fod i mat aluminium. (Standard)