Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Nasa - Berg Furniture

 Berg Furniture  Berg Furniture

Info

NASA lænestolen er en oplagt stol til ultimativ afslapning, tv kiggeri og må betegnes som en helaftensstol som altid forbliver komfortabel. Den er lavet i et simpelt og tidløst design, med en helt unik komfort. Den indeholder nemlig skummix, som har de bedste egenskaber fra det formgivende tempure memoryskum og trykfordelende medical skum. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Designet komfort - NASA lænestol indbyder kroppen til hvil

NASA lænestolen er en oplagt stol til ultimativ afslapning, tv kiggeri og må betegnes som en helaftensstol som altid forbliver komfortabel. Den er lavet i et simpelt og tidløst design, med en helt unik komfort. Den indeholder nemlig skummix, som har de bedste egenskaber fra det formgivende tempure memoryskum og trykfordelende medical skum. 

Lænestolen kan tiltes og låses i enhver position for optimal komfort. Nakkestøtten kan formgives for at sikre den bedste støtte til hovedet. Bøj f.eks. siderne ind for at støtte hovedet i hvileposition

Stolen fås i flere forskellige lædervarianter og farver.


 

Berg Furniture laver lænestole til dem der stiller krav til sig selv og de ting de omgiver sig med. Hos Berg Furniture er der en om kompromisløs holdning til kvalitet, design og komfort. Det opleves gennem deres møbler, hvor dette er afspejlet. Igennem mere end 30år har trofaste kunder bekræftet, at denne filosofi er rigtig. Altafgørende er holdningen til høj kvalitet. Enten gøres det rigtigt eller også gøres det slet ikke! Suveræn siddekomfort og høj finish er mindst lige så vigtigt for dem som at frembringe rene linjer i et formfuldendt design og kæle for de håndværksmæssige og tekniske detaljer, også selv om de ikke altid er synlige. Det er det de selv kalder for Comfort in design.

Der fremstilles møbler med hånd, hjerte og omtanke. Gamle håndværksdyder holdes i hævd i alle led af processen. Fra den første, grundige sortering af læderet til optegning og klipning med saks og håndmaskine. De enkelte stykker tilpasses i farve og struktur, så resultatet fremstår smukt og harmonisk.

Polstring og syning udføres fortsat som rigtigt håndarbejde. Deres opfattelse er, at det er den eneste måde at sikre et optimalt resultat af højeste kvalitet - og det vil medarbejderne gerne skrive under på. Deres signaturer findes på hvert eneste møbel, og hvert eneste møbel har sin egen produktionsrapport.

Glæden ved at skabe og formgive forenes med håndværksmæssige traditioner, moderne teknik og nye materialer. I tæt dialog med flere af verdens førende specialister og Berg Furnitures faste samarbejdspartnere, udvikles og testes nye teknikker og metoder løbende. For eksempel er det matte kromudseende på ben og sokler ikke blot børstet stål, men et resultat af syv forskellige, avancerede overfladebehandlinger.

Kun det trænede øje ser forskellen... Og netop derfor gør vi det!


 

Berg Furniture
Berg Furniture blev grundlagt i 1974, og virksomheden er kendetegnet ved deres kærlighed til design og godt håndværk som gennem årene har været sikret af en stabil medarbejderstab, hvoraf mange har været med fra begyndelsen. Stoltheden over deres arbejde kan aflæses i hver eneste syning og detalje, og de lægger gerne navn til og signerer alle møbler personligt. 

Materiale: Rustical læder i sort m. Aston syning i grå. Med lukket arm og standard sokkel: 4-stjernet fod i mat aluminium.

Æstetik, komfort og elegance hænger i Berg Furnitures verden uløseligt sammen.
Det ene udelukker ikke det andet, tværtimod. Inspirationen til møblerne hentes overalt - vi inspireres af strømninger i tiden og moderne arkitektur.
Herefter begynder processen med at skabe det ultimative siddemøbel, hvor den menneskelige anatomi er i fokus.

Når komfort, design, funktion og kvalitet spiller sammen i en harmonisk helhed, kan vi læne os tilbage og nyde resultatet.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Klik her