Omfletning og renovering af møbler

Vi tilbyder renovering og omfletning af alle klassiske stole, og har faste priser på omfletning af de fleste klassikere.
Priser oplyses  på tlf. 38 80 00 05 eller tlf. 39 69 90 90.  
På vores eget snedkerværksted, kan stolene også blive renoveret i form af limning, slibning og få ny overfladebehandling (olie, sæbe eller lakering i klar eller farvet lak). Vores erfarne møbelsnedkere udfører arbejdet efter de bedste håndværksmæssige traditioner. 

Priseksempel: Omfletning af Y-stol  kr. 1.100,- inkl. moms. 

Tillægspris for limning af rygbøjle kr. 450,- og limning af hele stolen kr. 900,-

Fremgangsmåden ved renovering af stole er følgende:

  • Kom ind i til os med et billede og mål af stolen og få en snak. 
    Det er også muligt at sende en mail på info@brdr-friis.dk . 
    Vi forsøger at give en foreløbig cirka pris ud fra billede og beskrivelse. Jo flere oplysninger vi kan få, jo nærmere kan vi komme et realistisk tilbud.

  • Det bedste er dog, at vi modtager stolene på vort værksted  i Søborg (efter forudgående aftale), så snedkeren kan se dem. Vi vil efterfølgende kunne give en fast pris inden ordren sættes i gang.

Renovering af borde og stole

 

På Brdr. Friis Møblers eget snedkerværksted renoverer vi klassiske borde og stole i massivt træ. Vores erfarne møbelsnedkere udfører arbejdet efter de bedste håndværksmæssige traditioner.

Fremgangsmåden er følgende:

  • Kom ind til os med et billede og mål af møblet og få en snak. Det er også muligt at sende en mail på gf@brdr-friis.dk .Vi forsøger at give en foreløbig pris ud fra billede og beskrivelse. Jo flere oplysninger vi kan få, jo nærmere kan vi komme et realistisk tilbud. 

  • Det bedste er dog at vi modtager møblet på vort værksted  i Søborg(efter forudgående aftale), så snedkeren kan se på det. Efterfølgende kan vi give en fast pris inden ordren sættes i gang.