Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Otto Skammel, Stor - Højde 47 cm

 Troels Hyldtoft Michelsen VIA Copenhagen
1.595,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 1.595,00 kr. Spar 0

Info

Skamlen er enkel i udtrykket og passer nemt ind i din eksisterende indretning, da du kan vælge mellem lyse og mørke overfladebehandlinger og farver. I midten af toppladen er der lavet en udskæring, som kan bruges til nemt at få greb om skamlen og flytte den med en enkelt hånd. Fås i mange varianter - vælg din favorit

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Massiv egetræsskammel med flot nordisk design fra Via Cph

Via Cph har taget det næste skridt med deres Boomerang design, som kendes fra Boomerang Skrivebordet og fremstillet skamler med smukke træstrukturer og et flot farvevalg.

Skamlen er enkel i udtrykket og passer nemt ind i din eksisterende indretning, da du kan vælge mellem lyse og mørke overfladebehandlinger og farver. I midten af toppladen er der lavet en udskæring, som kan bruges til nemt at få greb om skamlen og flytte den med en enkelt hånd. Samtidig er den en iøjnefaldende designdetalje, hvor det massive træ også kommer til syne under linoeumsoverfladen og får øjet til at hvile afslappet.

Anvend dem alle steder i hjemmet. Brug dem som en ekstra siddeplads, til barnet der skal kunne nå højere eller som en opsats til planter og andre flotte ting du gerne vil sætte i scene i rummet.

Med højden 47 cm, har du en ektra siddeplads. 47 cm svarer til en siddehøjde som en almindelig spisebordsstol. Så den er meget anvendelig som en ekstra siddeplads eller en høj opsats.

Skamlerne fås i tre højder (19, 35 og 47 cm), 11 topfarver i bløde og skarpe nuancer og tre forskellige overfladebehandlinger (Eg Sæbe, Eg Olie og Røget Eg) med mulighed for at lave din egen kombination.

Skamlerne er, som alle andre af Via Cph's møbler, designet og produceret i Danmark på Præstø.

Dimensioner:

Længde: 39 x Dybde: 35 x Højde: 47 cm

Materialer:

Egetræ

Fås også uden linoleum. Se "Relaterede Varer" nede på siden.