Panthella Mini - Krom

Design: Verner Panton
3.995,00 kr
Pris pr. stk. inkl. moms

Varen er på lager

Er udstilllet i Søborg

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • 3-5 dages leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Panthella Mini - Krom

More Views

Beskrivelse

Verner Panton Panthella mini bordlampe Krom udgave 

Louis Poulsen har lanceret Panthella mini bordlampen i farverne orange, gul, lilla rød, blå, pink, lysegrøn, blågrøn, hvid, sort og opal akryl hvid. Den nye Panthella mini bordlampe har den seneste LED-teknologi og 3 lysniveauer. 

I anledning af 90-året for Verner Pantons (1926-1998) fødsel lancerer Louis Poulsen med Panthella MINI en nedskaleret udgave af lampen, som han designede for Louis Poulsen i 1971. Den kommer med metalskærm efter Pantons oprindelige ønske, hvilket dog ikke var teknisk muligt tilbage i 1971. De oprindelige tegninger er udgangspunktet, og lampen er nu optimeret med den nyeste LED teknologi. 

Panthella MINI fås, foruden versionen med skærm i hvid opal akryl som både Panthella Bord- og Gulvlampe, med metalskærm i sort og hvid samt otte farver med udgangspunkt i Pantons eget farvespektrum. Farverne er taget fra hans allersidste projekt, udstillingen ’Lyset og Farven’ på Trapholt i Kolding. 

Med sit blændfrie lys er Panthella MINI et smukt eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til at skabe hygge, hvor en mindre lampe er at foretrække.

Produktspecifikationer

Materiale: Overflade: pulverlakeret. Skærm: Dybtrukket stål. Fod: aluminium  

Dimension: højde: 335mm, diameter: Ø250 

Ledningslængde: 4m

Lyskilde: integreret 10W LED, 2700 kelvin 

Om designeren

Verner Panton (1926-1998). Arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Havde egen tegnestue fra 1955. Kendt for sine organiske farvestrålende design i bl.a. hans favorit materiale plastik. Har vundet et utal af priser og design awards. Stadig meget populær og udstillingsaktuel.

Producent

Louis Poulsen