Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Panthella Portable Metal Bordlampe - Farver

 Verner Panton Louis Poulsen
God pris
Fra 1.150,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 1.995,00 kr. Spar 845,00 kr.
Vejl. salgspris 1.995,00 kr. Spar 845,00 kr.
Only %1 left

Info

Metalskærm hvor lyset rettes nedad.

(Varianten med akrylskærm, hvor lyset bryder gennem skærmen, hedder "Panthella Portable Bordlampe - Opal" - findes ikke i flere farver)

Panthella Portable Metal er en nedskaleret udgave af Verner Pantons originale Panthella-lampe fra 1971 - og det nyeste medlem af Panthella-familien. Panthella Portable er en lille ledningsfri lampe, som passer godt ind alle steder i hjemmet.

Ekstraordinær besparelse på varianten i Hvid Metal.
Spar 42% på Panthella Portable Metal Hvid >

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Panthella Portable Metal er en nedskaleret udgave af Verner Pantons originale Panthella-lampe fra 1971 - og det nyeste medlem af Panthella-familien. Panthella Portable er en lille ledningsfri lampe, som passer godt ind alle steder i hjemmet.

I metalversionen af Panthella Portable er både skærm og den trompetformede fod udført i metal, som giver en stemningsfuld  belysningsoplevelse. Denne elegante lampe oplades på praktis vis af et USB-kabel og har en batteri levetid på 5 timer ved 100% lysstyrke.

Dimensioner: 

Diameter: Ø16 x Højde: 23 cm

Materiale: 

Skærm: Dybtrukket stål
Fod: Støbt aluminium

Lyskilde: 

Lyskilde LED 2700K 2.5W
Lumen: 230

Ledningslængde: 1,5 meter.
Strøm: Sort USB-C kabel til standard USB-adapter.
Lysdæmpning: Kontakt på fod der tænder/slukker og trindæmper
Batterilevetid: 5 timers driftstid ved 100% lysstyrke.


Der medfølger ledning til opladning via USB eller adapter (adapter medfølger ikke).Få danske designere har en glans om sig som Verner Panton. Hans storhedstid var især i 1960'erne, da han var en af Europas absolut mest betydningsfulde designere, hvor han både var aktiv indlands og udlands. Han fik sin grunduddannelse på Odense Tekniske Skole for siden at bygge ovenpå ved Kunstakademiets Arkitektskole med afgangs år i 1951. Efter eksamen arbejdede han først hos Arne Jacobsen fra 1950 til 1952, dernæst var på studierejse rundt om i de europæiske lande til 1955, hvor han startede egen tegnestue. At han var en mand, der havde et favntag ud over Danmark, kan blandt andet ses ved, at han tilbragte sine sidste år i Schweiz.

Et af hans mest kendte værker er "Pantonstolen". Teknikken, han brugte til at skabe denne, var intet mindre end revolutionerende, men stolen produceres dog på en anden vis i dag. Den er et fremragende eksempel for hele hans samlede værk, hvor han altid havde en eksperimenterende tendens; han havde smag for det nytænkende med originalitet af den bedste slags med friske former, stærke farver og en forsmag for altid at arbejde med de nyeste råmaterialer og metoder. Materialer, han især syntes om, var eksempelvis glasfiber, plastik og stål.

Noget, der lægger til myten om Verner Panton, er også, at han var modstandsmand. I løbet af besættelse var han en del af gruppen fra Bogense. Her var han blandt andet en del af den livsfarlige indsats, det var at samle de våben ind, der blev kastet ud til modstandsfolket fra de Allierede.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik