Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Montana Panton Wire Single Trådreol - D18,8 cm

 Verner Panton  Montana Møbler
1.079,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 1.079,00 kr. Spar 0

Info

Denne reol, som er designet af Verner Panton, giver frie tøjler til selv at bygge sin reol i de dimensioner, som man synes bedst om.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Panton Wire 6161T kan nu købes i 20 cm dybde

Denne reol, som er designet af Verner Panton, giver frie tøjler til selv at bygge sin reol i de dimensioner, som man synes bedst om. De kvadratiske moduler måler 35,4 cm på alle leder og kanter og kan benyttes enkeltvis eller sættes sammen med andre moduler. 

Modulet er lavet af 5 mm tykt forkromet tråd og kan belastes med op til 20 kg hvis man vælger at montere det på gulvet, mens det kan holde til en belastning på op til 10 kg hvis man monterer det på væggen. 

Mulighederne er altså mange, og et modul leveres sammen med fire clips, som kan bruges til at sætte flere moduler sammen. Udover at kunne monteres på væggen, så er det også muligt at købe nogle glashylder til reolmodulerne, hvis man ønsker det. 

Hvad end man ønsker at bygge en reol til et bibliotek, et HI-FI møbel eller et anderledes stuebord, så giver denne Panton trådreol de optimale forudsætninger for et godt resultat.

Mål: 

Højde: 35,4 x Bredde: 35,4 x Dybde: 20 cm.

Panton Wire leveres inkl. 4 clips pr. modul for sammenbygning og ophængsbeslag.