Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Pato 4 Leg Barstol 4315 - H78/68 - Welling/Ludvik

 Welling/Ludvik Fredericia Furniture
2.515,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.515,00 kr. Spar 0

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Info

Pato Stool 4 Leg er en alsidig barstol monteret med slanke stålben, der udstråler en elegant lethed. Stolen kan anvendes i private hjem, såvel som lobbyer og andre loungeområder. Med polstring på både sæde og ryg eller fuldpolstret er Pato Lounge 4 Leg et yderst komfortabelt møbel.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Med Pato møder Fredericias høje standarder for materialets stoflighed og finish nutidens teknologiske muligheder, materialer og markedskrav. Gennem et omfattende produktudviklingsforløb har vi skabt en plaststol, der sætter nye standarder for den håndværksmæssige udførsel af plastmaterialet polypropylen.

Pato er en alsidig stoleserie skabt til at svare på alle moderne krav til hjem, kontorer og offentlige rum. Stolene kan skifte karakter fra basal til eksklusiv i kraft af muligheden for sæde- og fuldpolstrede varianter.

Patos plastskal er produceret i Danmark. Fredericia har fuld kontrol over alle led i produktionen gennem et tæt samarbejde med lokale underleverandører. Alle stole samles og kvalitetssikres på fabrikken i Fredericia.

MILJØVENLIG
Pato fremstilles i miljøvenligt polypropylen som er et af de reneste plastmaterialer på markedet (blandt andet godkendt til sutteflasker og emballering af fødevarer). Alle delene er 100% genanvendelige. Skallen kan affaldsforbrændes og 100% energianvendes til fx varme, eller den kan omsmeltes til nye produkter. Stålstel kan omsmeltes og genanvendes. Stolen kan efter endt brug let skilles ad og kildesorteres.

Stolens stel er fremstillet af kvalitetsstål og overfladebehandlet med enten pulverlak fri for opløsningsmidler eller forkromet med Chrome3+. Forkromningen lever op til kravene for laktykkelse i standarden (DS/EN ISO 1456) hvilket fjerner enhver risiko for nikkelallergi.

HOLDBAR
Pato er holdbarhedstestet ved Teknologisk Institut og lever op til kravene på højeste niveau "Hårdt offentligt brug". Stolen lever op til alle krav for holdbarhed og stabilitet i offentlige rum.

SUBLIM FINISH
Pato-skallerne har en fin struktur, der sikrer en næsten silkeblød og resistent overflade. Facetten i skallens kant sikrer, at stolen bøjer optimalt af, der hvor kroppen møder flangerne, og med ergonomisk korrekt stivhed i ryggen er stolen yderst komfortabel, også gennem længere tids brug."""

Dimensioner:

Bredde: 49,5 x Dybde: 46,5 x Højde: 83,5 / 93,5 cm

Siddehøjde: 68 / 78 cm

Materialer:

Polypropylene (plastsæde) i Sandfarve

Stel: Sortlakeret stålben

 

Kontakt os for anden sæde- eller stelfarve.

Sædet fås i 12 standardfarver og stellet i Krom eller Sortlakeret.

Se Standardfarver i produktbladet - Åbner ny fane