Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Paustian Spinal Bord - m. udtræk

 Paul Leroy Paustian
Enhedspris 44.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 uges leveringstid
Bestillingsvare
425/SPINALBORD110/UD

Info

Paustian Spinal Table med udtræk fra 2010 er en del af en bordserie tegnet til Paustian af den danske arkitekt og designer Paul Leroy. Dette bord er med båd form - bordplade. Fås også med rektanguler form - bordplade. Paustian Spinal bordserien er med sit lette og enkle udtryk, kombineret med mange valgmuligheder, et godt valg til både hjemmet og arbejdspladsen.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Paustian Spinal Table med udtræk fra 2010 er en del af en bordserie tegnet til Paustian af den danske arkitekt og designer Paul Leroy.

Dette bord er med båd form - bordplade. Fås også med rektanguler form - bordplade.

Paustian Spinal bordserien er med sit lette og enkle udtryk, kombineret med mange valgmuligheder, et godt valg til både hjemmet og arbejdspladsen.

Spinal Table med funktionelt synkronudtræk gør det muligt at enmandsbetjene bordet, selv i den store størrelse. Stellets design gør, at benene ikke kommer i vejen, og der kan derfor placeres ekstra mange stole omkring.

Spinal Table med udtræk fås i to forskellige størrelser. Bordpladen fås i hvid laminat med sort affaset kant, hvid gennemfarvet laminat med hvid kant, sort linoleum med sort kant, natur eg finér med foldeplader i pewter grå linoleum eller røget eg finér med foldeplader i sort linoleum. Bordet fås rektangulært eller i boatshape form. Stellet er matforkromet stål. Mod tillæg leveres søjlerne i sort (RAL 9011 glans 20) eller i hvid (RAL 9010 glans 20).

Mål:
 
Længde: 220 (310) cm x Højde: 72 cm x Dybde: 110 cm
 
Bordet har butterfly udtræk, hvilke betyder at du slipper for at have tillægsplader stående bag døren eller i skabet. Vi tør godt sige du kan slå bordet ud med en baby på armen.