Kampagne

PH 3½-3 Ravfarvet Glas - Limited Edition

Design: Poul Henningsen
9.995,00 kr
Pris pr. stk. inkl. moms

Pendlen kan købes fra 14 Oktober til 31. December 2017

Er udstilllet i Brønshøj og Søborg

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • Ca. 3-5 Dages leveringstid
  • 14 dages returret i webshopen
  • Sikker betaling
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Vi har AAA kreditering
  • Brug for hjælp? - kontakt os
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

PH 3½-3 Ravfarvet Glas - Limited Edition

More Views

Beskrivelse

PH 3½-3 Ravfarvet Glas Pendel - Limited Edition 

Som en hyldest til Poul Henningsens geniale leg med lyset lancerer Louis Poulsen en eksklusiv limited edition-udgave af PH 3½-3 pendlen med ravfarvet glas og messingstel. PH designede det legendariske treskæmsprincip tilbage i 1926, og det blev allerede i slutningen af 1920’erne introduceret med farvet glas. Designet på messingophænget blev oprindeligt introduceret i 1928. Det italienske, mundblæste trelagsglas i den klassiske ravnuance understreger pendlens exceptionelt varme og menneskelige udtryk.

Da glasset til hver pendel er fremstillet individuelt, varierer alle lamperne en smule fra hinanden. Hver lampe er unik og lige så meget et kunstværk som funktionel belysning.
Den varme ravfarve og glans på skærmenes yderside kombineret med den sandblæste matte underside, giver et blødt lys med en ideel diffusion. Når pendlen er slukket, fortsætter den med at spille en dynamisk rolle i omgivelsen, da dens blanke overflade spejler omgivelserne. Ophænget i børstet messing er ubehandlet, så det vil danne en unik patina med tiden, medmindre det poleres.

Hver lampe er unik, da glasset er fremstillet individuelt. Lampens udseende kan derfor varierer en smule.

Den eksklusive variant kan købes fra den 14. oktober til og med den 31. december 2017. Pendlen kan opleves i vores møbelhuse i enten Søborg eller Brønshøj.

Vejl. udsalgspris 9.995 kr. 

Produktspecifikationer

Dimension: højde: 220mm, diameter: Ø 330 

Materiale: Skærme i mundblæst, ravfarvet glas - trelagsglas med sandblæst mat undersidemed. Fatningshus i ubehandlet messing. 

Ledning: Mørk brun tekstil. Ledningslængde: 3m

Lyskilde: Maks. 75W E27 

Bemærk: Det ravfarvede glas er mundblæst i Italien på fabrikken i Venedig, hvor glasset forarbejdes og blæses. Oplev skærmenes nuancer, bobler og overflade som altid vil have et unikt udtryk.

Limited Edition - En hyldest til Poul Henningsen som designede de kendte PH lamper - Vi har Lampen på lager og kan derfor sikre hurtig levering.

Om designeren

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

Producent

Louis Poulsen